Phone
+31 (0) 255 764 764

Beschikbaar / Available
24/7

Over ons

Over ons

Taxi Zeewijck is sinds 2004 een begrip in IJmuiden en omgeving. Niet alleen omdat u zeven dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons kunt doen. De belangrijkste reden is dat wij SERVICE nog met hoofdletters schrijven. En dat waarderen onze klanten.

Think global, start local.

Zo denken wij, zo handelen wij. Vanuit de interne organisatie overzien we de wereld om ons heen. Om ú heen. Op deze manier gaan we net dat stapje verder dat voor u belangrijk is. Door met u mee te denken en mee te werken, letterlijk. Al jaren merken we dat onze klanten deze overtuiging op prijs stellen. Neem contact op.

Bedrijfswaarden


SERVICE

SERVICE schrijven wij nog met hoofdletters, en wij bieden diverse extra services aan. Dit waarderen onze cliënten al jaren.

Veiligheid

Daarom voldoen al onze voertuigen aan de strengste eisen en passen wij onze banden aan op het seizoen. Daarbij zijn onze chauffeurs opgeleid om u in de meest extreme omstandigheden veilig te vervoeren.

Integriteit

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, integer, keurig verzorgt, altijd op tijd en houden zich strikt aan de AVG privacy regels.

Comfort

Wij vervoeren onze cliënten in de nieuwste voertuigen, die rijkelijk comfortabel en schoon zijn. Ze voldaan aan de nieuwste veiligheidsnormen, zodat u veiligheid de hoogdte prioriteit kent.

Bel direct